O nama

Mi smo obiteljska dentalna djelatnost, koja objedinjuje dentalnu medicinu i  dentalnu laboratorijsku tehniku, s dugogodišnjim iskustvom u tom području rada. Upravo zbog toga možemo Vam pružiti visokokvalitatnu i brzu uslugu sa što manje izgubljenog vremena i u što manje posjeta.

Većina naših pacijenata dolazi po preporuci svijih rođaka ili prijatelja koji su koristili naše usluge. Stoga nam je zadovoljstvo pozdraviti i zahvaliti dugogodišnjim pacijentima koji nam poklanjaju svoje povjerenje i svojim preporukama daju doprinos u smjeru razvoja naše djelatnosti.

Naši doktori dentalne medicine su visokoeducirani u svim granama dentalne medicine. Oni redovito posjećuju edukativne seminare u Hrvatskoj i u svijetu, o čemu svjedoče ne samo certifikati već pohvale i zadovoljstvo naših pacijenata. Stoga se bezbrižno prepustite timu naših stručnjaka.

Za prvi posjet možete se naručiti telefonom
+385 42 722 022 ili putem obrasca za rezervaciju termina

 

U dogovoreno vrijeme, kod prvog posjeta doktor dentalne medicine sasluša pacijenta, uzme status zuba, ako je potrebno napravi RVG snimku i ortopan. Tada pacijentu objasni koje zahvate treba napraviti. Svi zahvati su bezbolni i rade se u lokalnoj anesteziji. Ako se radi o protetskom radu pacijent dobije informacije o svim mogućnostima rješavanja problema vezanih uz njegove zube. Prema statusu to može biti krunica, most, proteza, kombinirani rad (most i proteza) ili implantat. Kada je pacijent upoznat sa svim mogućnostima nadomještanja nepostojećih zuba, te materijalima od kojih se to može napraviti, on se prema svojim financijskim mogućnostima odlučuje za jednu od predloženih opcija. Tada doktor dentalne medicine počinje s radom. To znači da već kod prvog posjeta pacijent dobiva stomatološku uslugu radi koje je došao.

Vremensko razdoblje koje je potrebno za izradu Vašeg protetskog rada je 7 dana.

Naše ordinacije smještene su u malom, povijesno poznatom mjestu Vinica udaljenom petnaestak kilometara od slovenske granice. Arboretum Opeka, simbol za Vinicu, nadaleko je poznat po svojoj bogatoj hortikulturnoj baštini, čiji je osnivač bio grof Bombeles. Naše ordinacije smještene su u kući koja je sagrađena u to doba i vrijedak je spomenik seoske arhitekture 19 stoljeća. Upravo zbog toga njeno pročelje nema modernog glamura i djeluje veoma skromno.

Unatoč tome što smo nadogradili, proširili i modernizirali prostor, nismo narušili izgled i te rijetke stare arhitekture. Veseli nas što pacijentima možemo pružati ugodan boravak na otvorenom prostoru u okruženju i mirisu slapova raznobojnog cvijeća.

Odluka o imenovanom službeniku za zaštitu osobnih podataka

Virtualna šetnja kroz naše ordinacije