Laboratorij

Naše protetske usluge bile bi nezamislive bez dobre suradnje sa dentalnim laboratorijem koji je također dio naše obiteljske dentalne djelatnosti.

Osnivač je Ivan Galeković – dentalni tehničar, najstariji član naše djelatnosti, a ujedno i i voditelj laboratorija. Laboratorij je osnovan 1990. God. i tada je to bio prvi privatni laboratorij u našoj regiji. Danas laboratorij pruža usluge samo našim ordinacijama. Prostor je proširen i moderniziran. U laboratoriju radi šest tehničara. Svi oni pohađaju mnoge seminare u Hrvatskoj i u inozemstvu jer samo na taj način mogu pratiti sva moderna dostignuća u dentalnoj tahnici. Svaki tehničar specijaliziran je za neku vrstu protetskog rada jer samo takav sistem rada daje vrhunsku kvalitetu i estetiku svakom našem radu.

Od mnogih modernih aparata koji su prateća oprema dentalnog  laboratorija (peći za keramiku, pjeskare, aparati za poliranje, preše itd.) možemo izdvojiti laser poznatog svjetskog proizvođača Bego.

Nabavom lasera u mogućnosti smo našim pacijentima ponuditi metal-keramičke mostove na principu fiksiranja pomoću vijka. Prije su takvi radovi bili rađeni samo na zlatu, a zlato je veoma skupi plemeniti metal, pa prema tome, dostupan manjem broju pacijenata. Zahvaljujući laseru, u našem laboratoriju nudim metal-keramičke mostove na vijak od  visokokvalitetnog čelika.

Laser nam omogućava reparature metalnih proteza, drugih metalnih protetskih radova, kao i korekture metalnih radova na implantatima.

Za što preciznije metalne odljevke neophodan je kvalitetan ljevač, Naš ljevač tvrtke Bego omogućava nam savršenu preciznost odljevaka i brzinu lijevanja jer u kratkom vremenskom roku izlije se mnogo više odljevaka nego nekim starijim modelom.
Upravo zbog korištenja najnovije i kvalitetne opreme, možemo Vam pružiti kvalitetnu i brzu uslugu.

Rezervirajte termin dolaska online!